Nieuws 2021

nieuw

CHAMPAGNE IN A BUBBLE  05 Nov - 07 Nov 2021

HANGAAR 44 TE GLABBEEK .

prive feestje 30 Oktober 2021

Rustig feestje met eten & drank

soirée sucrée 17 Okt 2021

Top evenement in de toonzaal van garage Claes & zonen te Tienen .

ook wij stonden in voor veilig vervoer voor deze mensen. TOP organisatie van de ronde tafel Tienen

DOE MEE AAN VEILIG VERVOER

WK wielrennen in Belgie

Trots en fier dat we deze hebben kunnen waar maken #WK Wielrennen Flanders Belgium

official drivers 

Nieuwe aanvragen komen geleidelijk aan binnen.... hopelijk kunnen we voor iedereen die geboekt had een nieuwe datum vast leggen en kan er terug naar hartenlust gefeest worden... waar het wordt toegelaten

en hebben we nog een veilig 2021

Wij het bestuur van  vzw Jat event drivers hebben besloten om onze welbekende einde jaar actie van dit jaar (2020-2021) niet te laten doorgaan .

Dit door het covid-19 maatregelen .

Champagne in a bubble

zat 19/12/2020  steenbergestraat, Glabbeek Hangaar 44

Door het corona virus hebben wij ook een tijdje stil gezeten . Toch hebben we in deze tijden ons stil bezig gehouden met de voorbereidingen voor oudejaarsavond.

Don't drink and drive in Glabbeek Champagne in a bubble

sponsored by Mercedes Claes en Zonen brengt je samen met Jat event drivers veilig thuis.

Maar liefst 4 prachtige, ruime Mercedes V Class zullen ter beschikking staan om iedereen GRATIS veilig thuis te brengen, na de soirée tastings van vrijdag en zaterdag.

 

29/02 LAMA Party 2020 zaal Passant

isw met jat event drivers en Mazda Govaerts Halen

Georganiseerd door LAMA-PARTY en Sint-Leonardusscouts Zoutleeuw

Rally van Haspengouw 2020 Racing Team Degroot

Ook waren wij aanwezig op de Haspengouw Rally te Landen met het Rallyteam Degroot N - Bovy V

het was een drukke maar vooral een aangename ervaring. isw met jat event drivers 

28/02/2020  Azul boiler room party 

Georganiseerd door KSA Tienen en AZUL CREW

topfeestje isw jat event drivers

Wij zullen aanwezig zijn op  Vr28 Feb 2020 op AZUL boiler room te Manegé Tienen van 21u tem 05u00

Nieuwjaaractie 2019-2020 jat event drivers

Meer dan 2.000 personen werden veilig thuis gebracht tijdens oudejaarsactie van JAT event drivers

Ruim 50 voertuigen van de garages BMW Van Osch, Volkwagen-Audi Vanthienen, Govaerts Groep, Hyundai-Mitsubishi Buttiens, de autodeelwagens van Cars4community en 59 vrijwilligers van de JAT event drivers werden ingezet tijdens de nacht van oud op nieuw en zorgden voor veilig feesten van maar liefst 1.800 personen. Maar ook de feestbus die pendelde tussen Hangaar 44 in Glabbeek en de Grote Markt in Tienen, werd door meer dan 200 jongeren gebruikt.
“Elke deelnemende gemeente betaalt 0,12 euro per inwoner voor deze jaarlijkse oudejaarsactie en de gemeente Glabbeek betaalt ook de extra kosten voor de operationele diensten op het gemeentehuis, het feestmaal van de vrijwilligers en de extra feestbus tussen Glabbeek en Tienen”, aldus burgemeester Peter Reekmans (Dorpspartij). “Ik ben voorzitter Kevin Kennes en de talrijke vrijwilligers van de JAT event drivers en gemeenteraadslid Simon Vandermeulen enorm dankbaar voor hun lovenswaardige inzet voor dit jaarlijks initiatief waarbij onze jongere en oudere inwoners gebruik van kunnen maken om veilig te kunnen feesten van oud op nieuw. “

Aprés Ski Party 21 december '19 Kalkmarkt Tienen

Après Ski Party

Voor een gezellige après ski party hoef je echt niet naar winterse oorden. Op zaterdag 21 december laten we op de Kalkmarkt vanaf 16.00 uur alle remmen los met o.m. DJ Jan Vervloet. Shnapps, een wijn- en gin tonicbar, braadworsten en winterse decoratie maken het feestje af. De toegang is gratis. JAT Event Drivers zorgt voor veilig vervoer.
Deze party is een organisatie van Opera Bar, STEK, vriendenkring Regionaal Ziekenhuis Tienen en de Alexianen Zorggroep i.s.m. de stad Tienen t.v.v. project RAFIKI en de jeugdwerking van KVK Tienen.


next assignment in cooperation with Jat event drivers:

EL BLANCO BIG FOUR-OH  Bday

on 2019 dec 14 private party

 

Een geweldig feestje met super leuke mensen

02 NOVEMBER 2019 

witte sneefuif in Oplinter   PC 

@Live on stage  Hangaar 44 

@ Live on stage te Glabbeek topfeestje geweldige sfeer
deze ging door in de evenementenhal Hangaar 44 te Glabbeek met de eerste schlagerfestival “Live on stage".
het goede doel zorgde voor een bomvolle evenementhal met maar liefst 1.200 aanwezigen. waarvan ook onze jat event drivers mee konden genieten en wat sfeer opsnuiven op deze dubbel geboekte dag (Jeugddag en Message Party.)

wat sfeerfoto's MESSAGE party 12/09/2019 

volgende opdracht : Oeleboele - fuif te vissenaken 21 SPETEMBER 2019

bijna 700 personen veilig vervoer + 1 damesfiets :) 

Tweede opdracht van Vzw Jat event drivers 

Burgemeester bal van Reekmans Peter te Glabbeek  2019

De Dorpspartij-jongeren organiseren al van bij de eerste editie van Feesten met de Burgemeester veilig gratis vervoer in samenwerking met de JAT event drivers. Alle inwoners van Glabbeek en de buurgemeenten konden zich ook dit jaar gratis thuis laten afhalen en terug naar huis laten brengen met de shuttleservice van de JAT event drivers dankzij de sponsoring van BMW garage Van Osch.
“Meer dan 300 bezoekers maakten gebruik van dit gratis veilig vervoer. En ook dit jaar stond aan de uitgang met dan aan het verkeersveiligheidsinstituut VIAS de BOB blaasmachine waar alle bezoekers een ademtest konden afleggen. Wie een negatieve test aflegde, kreeg een BOB-sleutelhanger cadeau en wie een positieve test aflegde kreeg de raad om zijn/haar wagen te laten staan en gebruik te maken van de gratis shuttleservice. Heel wat bezoekers met een glaasje te veel op maakten hier trouwens gebruik van en lieten hun wagen achter.

Tijdens deze topeditie van Feesten met de Burgemeester in de nieuwe evenementenhal Hang Glabbeek is een dorp waar men stevig kan feestvieren en waarbij de Dorpspartij enorm veel aandacht heeft voor verkeersveiligheid. Voor de Dorpspartij is meer verkeersveiligheid geen slogan, maar concreet gemeentebeleid waarop hoog wordt ingezet. Als partij geven we op onze evenementen met gratis veilig vervoer bovendien met onze BOB-actie en gratis vervoer zelf het voorbeeld dat rijden en drinken niet samengaan”, zegt gemeenteraadslid Simon Vandermeulen (Dorpspartij) en tevens voorzitter van de gemeenteraadscommissie Mobiliteit en Verkeersveiligheid

bron : hln

Onze eerste opdracht met de nieuwe VZW jat event driver

Internationaal miniementornooi 2019 Bierbeek 

Onze eerst opdracht is supergoed verlopen met deze toffe bende.

Het Duitse RB Leipzig heeft het Europees miniementornooi voetbal van Bierbeek weten te winnen. Zij versloegen de Denen van OB Odense in een spannende eindstrijd met 2-0. Het was de 34e editie van het tornooi en de 15e editie onder voorzitter Jonny Decoster (72). “Het tornooi gaat om het samenbrengen van verschillende culturen. In Bierbeek vind je een mix van ploegen over de hele wereld. Onder het motto ‘in youth we always trust’ probeer ik aan te geven dat de jeugd kansen moet krijgen”, vertelt Decoster, die samen met medewerkster Jeannine in de bloemetjes werd gezet voor hun 15e editie. De aftrap van de finale werd gegeven door Igor De Camargo, spits van KV Mechelen. De eindstrijd werd gefloten door Erik Lambrechts, scheidsrechter in eerste nationale. bron: hln